For de som stiller høye krav

Om du skal ha et pent, funksjonelt og trygt gulv i mange år fremover bør du stille strenge krav til gulvbelegget. Gulv og bakke er ofte utsatt for hard og tøff belastning, særlig om det utsettes for tunge maskiner, kjøretøy, kjemikalier, vær og vind. Plexigulv® er den ideelle løsningen for alle kommersielle og industrielle gulv. Gulvsystemet er utviklet for å møte de strengeste krav til holdbarhet, slitasje, miljø og inneklima. I tillegg er det fugefritt, løsemiddelfritt, estetisk, dekorativt og lett å holde rent.

Enten du velger et ensfarget, sømløst gulv eller et med ulike designelementer som flakes, farget kvarts eller naturstein, vil Plexigulv® tåle de tøffeste utfordringer. Ved bestilling av Plexigulv® får du samtidig profesjonell oppfølging og overlegen service.

PLEXIGULV® INSTALLERES RASKT OG ENKELT

Gulvsystemet Plexigulv® er ferdig herdet og klart til bruk etter få timer, hvilket gir kort nedetid for deg som kunde. Plexigulv® bygges hovedsakelig opp av tre lag som til sammen gir ønsket funksjonalitet. Hvert enkelt lag og komponent er nøye utvalgt og testet gjennom mange år, slik at du kan forvente et vakkert, holdbart og fugefritt gulv.

PLEXIGULV® BESTÅR AV

  • Primer: forsegler underlaget og gir vedheft mellom underlag og gulvsystem.
  • Body coat: det midterste og tykkeste laget. Dette består av teknisk filler og bindemiddel som gir gulvet mekanisk styrke. Velg mellom glatt eller sklisikker overflate.
  • Lakk: binder hele systemet sammen og beskytter mot aldring, fargetap og slitasje. Lakken gjør samtidig gulvet motstandsdyktig mot kjemiske stoffer, varmt vann og rengjørings- midler. Velg mellom klar eller pigmentert lakk.

KVALITET I ALLE LEDD

Plexigulv® er basert på løsemiddelfrie bindemidler fra vår partner Röhm GmbH. Röhm er verdensledende produsent av metylmetacrylat (MMA) resiner og akrylater, og har 50 års erfaring med MMA-resiner til gulvbelegg. De produserer sine egne råvarer og har fremstilt sitt eget sitt reaktive bindemiddel DEGADUR®, i mer enn 50 år.

Harald Mathisen har 40 års erfaring med MMA-produktene fra Röhm GmbH, og sammen med flere anerkjente andre leverandører av herdepulver, tekniske fillere, fargepigmenter, kvarts og naturstein, kan vi nå tilby Plexigulv® som et komplett gulvsystem.